www.spiritwest.nl

Kortenaerstraat 10
1057 JN Amsterdam


06 - 33 79 10 27
Vata, Pitta en Kapha
Robert Kramer
Massage
Roberts links
Route
Ervaringen
Literatuur
Werkwijze
Ayurveda
robert.kramer@hccnet.nl
"Door pure pech bij het schaatsen en mijn werk kreeg ik lichamelijke klachten. Daar sprak ik wel eens een keer met Robert over.
Een tijd terug nog ging ik als schaatsliefhebber pur sang elke week met mijn maten het kunstijs op (ging moet ik jammer genoeg schrijven). Ik was dat seizoen in topconditie.
Die zaterdag stond er na een bocht opeens een klein meisje voor mijn neus, besloot ik in minder dan één tel te gaan vliegen, en kwam op mijn linkerschouder terecht. Later bleek de opinie van mijn arts: 'frozen shoulder', waar ik wel om kon lachen.
Ik maak pas een afspraak met de dokter wanneer bij iedere beweging de tranen in mijn ogen schieten. In augustus 2005 (zelfs een blik deed al pijn) bezat ik dus officieel een tendinitis!!

Daarbij liep ik een zweepslag op in buik&rug. Ik holde met 2 grote bamboepalen op mijn nek de bocht in de gang door. Snel, snel, want de hele gracht stond al te toeteren.
Ik meende de bocht te nemen terwijl de palen daar heel anders overdachten en ik dus in één klap geparkeerd stond. Ben zwaar gebukt naar huis gegaan.

Robert en ik waren het erover eens dat deze lichamelijke klachten mij de conditie hadden gegeven van een oude man. Robert was toen nog niet met zijn praktijk begonnen, maar had wel plannen. Ik vroeg hem vaak wanneer hij nou eindelijk zou beginnnen.
Na een uitvoerige intake onderging ik mijn eerste massage. Ik wist toen alleen nog niet dat ik een “oliepakje” mee had moeten nemen. Na elke massage lijk ik wel een turkse olieworstelaar!( ik ben geheel in de olie.)
Ik voelde mij die avond heerlijk en gezond. Het was ongekend geen pijn te ervaren. Sindsdien stadsfiets ik elke maandagmiddag naar Roberts massagetafel.

Na al mijn visites kan ik zeggen dat het enorm positief uitgewerkt heeft voor mijn arm en schouder, want ik heb daar vrijwel geen last meer van. Daarbij voel ik de pijn in mijn rug gedurende een steeds langere periode niet meer.
De zweepslag in mijn rug en buik vragen denk ik nog wat meer aandacht. De laatste keer bij Robert heb ik dus gelijk een aantal behandelingen vastgelegd.
Ik verheug me, dat zult u niet verbazen, elke keer weer op de maandagmiddag."

Was getekend, april '06: H.

"Enkele maanden geleden zat ik door een aantal factoren niet lekker in mijn vel.
Robert bood aan mij te helpen, althans dat wilde hij proberen door middel van een tiental ayurvedische massagebehandelingen.
Dit aanbod heb ik met beide handen aangepakt en ik ben er zeer tevreden over.

De massagebehandelingen met de warme kruidenolie hebben mij goed gedaan. Ik voel me als herboren na een massage, ben dan ontspannen, heb meer energie en even geen last heb van lichamelijke klachten.

Ik kan ayurvedische massage iedereen aanraden. Ik ga zeker voor een vervolg."

Was getekend mei '06: A.

Tarieven
Home