www.spiritwest.nl

Kortenaerstraat 10
1057 JN Amsterdam


06 - 33 79 10 27
Vata, Pitta en Kapha
Robert Kramer
Massage
Roberts links
Route
Ervaringen
Literatuur
Werkwijze
Ayurveda
robert.kramer@hccnet.nl
Graag stel ik me aan u voor, zodat u meer te weten komt over de persoon die u zal behandelen met Ayurvedische Massage.

Mijn naam is Robert Kramer, ik ben geboren in Amsterdam Oud-West, in 1955. Geruime tijd woon ik al weer (pal) aan de Kostverlorenvaart, de grens tussen Oud-West en het Nieuw-West, dus net in stadsdeel 'De Baarsjes'. Hier heb ik ook mijn massagepraktijk, in een ruime kamer van mijn huis, waar ik woon met vriendin en kat. De massageruimte is dus altijd lekker dichtbij, altijd warm en heel vertrouwd. En natuurlijk ook voor lagere kosten dan als je een ruimte moet huren, dat houdt de prijzen hopelijk acceptabel.

Met Ayurvedische Massage ben ik begonnen in een periode van werk zoeken. Op zoek naar zingeving heb ik vooral gezocht naar werkzaamheden die ik vroeger interessant en inspirerend vond. Onder andere massage kwam in dit proces naar boven. Ik heb ooit fysiotherapie gestudeerd, maar verder nooit in dat vak gewerkt, omdat ik mijn geloof in die vorm van zorg was kwijtgeraakt. Mijn interesse in masseren is echter nooit ver weg geweest.

Ik leg me momenteel volldig toe op de Ayurvedische Massagetherapie, waarvoor ik een opleiding heb gevolgd bij Robert Swami Persaud in Nijmegen. Ik ervaar Ayurveda als rustgevend en inspirerend. Ayurvedische Massage is een contactrijke vorm van massage. Massage doe je met je handen vind ik, niet met een stel voorverwarmde basaltstenen.

De Ayurveda is geen beroep om rijk van te worden, dat is ook helemaal niet de opzet. Het is vooral mooi en dankbaar om bezig te zijn met het welzijn van de mens, niet om je hierdoor te verrijken. Daarom ben ik me ook weer verder gaan scholen, nu op het gebied van de Ayurvedische voedingsleer, zodat ik binnenkort ook voedingsadviezen kan geven.
Tarieven
Home